Sarah komt helaas bij ons terug ter herplaatsing. Sarah is een prachtige meid van 2 jaar. Zij kan wat onzeker zijn, maar is ook lief en sociaal. Wanneer zij even de tijd krijgt, staat zij open voor contact met mensen. Zij is opgegroeid met kinderen en deze dus gewend, maar kan soms wat lomp zijn. Sarah kan prima met andere honden. Hoe zij met katten gaat, is niet bekend. Wij zoeken voor Sarah een vrolijke actieve baas, die aan haar onzekerheid wil werken, maar ook gewoon lekker leuke dingen met haar gaat doen.
Sarah is op cursus geweest en kent een aantal commando’s.
Sarah is ongeveer 60 cm hoog en weegt zo’n 16kg.


Puppytekst: Sarah is samen met haar broertje en zusje gevonden op straat. Een opvang gezin heeft hen opgevangen, tot ze oud genoeg waren voor hun vaccinaties.

Zoals al op de foto te zien is zijn ze een kruising met een jachthond en wij denken zelf met een Bulgaarse herder. Ze zijn vrolijk, speels en mega zoet.

Sarah is enorm zachtaardig, lief, sociaal, kan echt super goed met kinderen en honden overweg. Ze heeft een geweldig karakter en denkt dat op schoot zitten de beste plek is.
Ze is echt een heerlijk hondje, dat je echt in het echt moet ontmoeten dan steelt ze je hart met haar prachtige karakter.
Ze vind iedereen lief, kinderen en honden, het maakt haar niet uit als je haar ook maar lief vind.

Naam Sarah
Geslacht teef
Leeftijd 01-03-2018
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Onbekend
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 15/12/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 22/08/2020
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam Nest 2 3 pups T15 2018

Voor Sarah zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Sarah zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.