Samson is een ontzettend leuk, vrolijk klein hondje. Hij kent basis commando’s en luistert goed. Zijn allerbeste vriendinnetje is Dalila, en we plaatsen ze dan ook alleen samen. Samson is al ruim een jaar bij ons in de opvang, en wil nu toch wel graag een keer verhuizen. In de opvang woont hij samen met Dalila en nog een andere, grote hond. Dit gaat super goed samen, ze spelen graag en liggen ook graag samen. Samson zou een heel leuk hondje zijn voor iemand die graag wil gaan trainen. Behendigheid of speuren zou hij fantastisch vinden. Het is echter geen noodzaak. Lekker samen met zijn vriendinnetje rondscharrelen in de tuin of op je erf vinden ze ook helemaal prima.

Samson kan samen met Dalila prima alleen thuis blijven. Ze zijn gewend aan een bench, en delen deze samen. Beide kunnen ook goed mee in de auto. Bij het huidige opvang gezin luisteren ze redelijk wanneer ze loslopen, maar daar blijven ze vooral in de buurt van de andere hond. Ze zijn beide vreselijk nieuwsgierig en willen graag overal naar toe, we weten dus niet of ze zonder extra hond los kunnen lopen. Aan de lijn lopen ze super, en ook netjes naast elkaar.

Samson vind kindjes helemaal geweldig, en ook met katten gaat hij prima samen. Voor deze hondjes is ervaring geen vereiste, ze kunnen prima geplaatst worden als beginnershondjes.

Samson is geboren op 05-10-2020 in Bulgarije, en hij is gecastreerd.
Samson is met 35cm hoog en zo’n 13kg een klein hondje.

Wij plaatsen zowel in Nederland als in België! In verband met de privacy van onze gastgezinnen vinden kennismakingen plaats op een openbare locatie in Nederland.

Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.

Naam Samson
Geslacht reu
Leeftijd 05-10-2020
Gesteriliseerd ja
Gecastreerd ja
Grootte Kleine middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Honden? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 20/08/2021
Status beschikbaar
Type hond Kruising
Nestnaam Samson&Dalila pups 2021
Sponsorbaar 1
Zoekt een baasje 1
In opvang sinds 20-08-2021
Kosten per maand 25
Medicatie Nee
Voer Vers vlees
Training Ja
Gebruik sponsorbedrag

Het sponsorbedrag zal gebruikt worden om de kosten voor voeding te dekken (per maand ongeveer 20 euro), en daarnaast voor overige items, zoals vlooien en teken behandeling, af en toe een snack, etc.

Voor Samson zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Samson zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.