Sabu werd met zijn 5 broertjes en zusjes afgestaan aan het ARS asiel. Zij zijn hier liefdevol opgevangen tot zij oud genoeg waren om geplaatst te worden in Nederland. Inmiddels hadden alle hondjes een liefdevol thuis, zo ook Sabu.

Na zijn eerste verlegenheid kwam hij steeds stukje, bij stukje los en vind hij het steeds leuker om met andere honden te spelen. Helaas komt Sabu weer terug, deze keer in verband met scheiding. En dat terwijl hij net gewend was…

Inmiddels leert Sabu elke dag bij in het opvanggezin waar hij verblijft, wandelen vind hij helemaal leuk, spelen met de andere hond vind hij briljant en met mensen word hij stapje voor stapje vrijer. Het is echt een super heerlijke hond die we graag bij een andere hond plaatsen.

Sabu kent al een aantal commando’s, onder andere: Zit, Poot en Bench, hij slaapt dan ook zoet in zijn bench en kan met de andere hond goed alleen blijven. Sabu is een (kruising) Bulgaarse herder en die hebben een karakter die te vergelijken is met die van een retriever en worden tegenwoordig veel gebruikt als therapiehond.
Dit mede door hun zachtaardige karakter en hun leergierigheid. Veel filmpjes beschikbaar van Sabu!!!

Sabu is sinds 5 april in Nederland, en is nu in zijn opvanggezin te bezoeken, aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden in verband met gewenning.

Naam Sabu
Geslacht reu
Leeftijd 11-11-2018
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Bijzonderheden? Onzekere hond, wordt niet als enige hond geplaatst. Bij voorkeur samen met maatje Luis
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 05/04/2019
Status geplaatst
Geplaatst op 20/05/2020
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam Nest 3 S-nest T2 2019
Onzekere hond, wordt niet als enige hond geplaatst. Bij voorkeur samen met maatje Luis

Voor Sabu zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Sabu zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.