Saar is voor herplaatsing aangeboden omdat haar adoptanten vonden dat ze overal los moet kunnen lopen en ze ging achter de paarden aan die op hun wandelroute in de wei stonden.
Saar is een vrolijke dame die in het begin altijd even de kat uit de boom moet kijken maar zodra ze je leuk vind dol blij tegen je doet, dan springt ze je ongeveer plat, kletst gezellig tegen je en ligt graag bij je op de bank om te knuffelen en kusjes te geven.

Saar vind het heerlijk om buiten te wandelen in rustigere gebieden, zoals het bos en het buiten gebied, ze is dol op andere honden en wil graag met ze spelen.
In haar opvanggezin woont ze met een kindje van 9 waar ze langzaam aan went, vreemde vind ze zowel binnen als buiten in het begin spannend maar dat hangt af van de mensen.
Ze is dol op knuffelen en koekjes en voor mensen die wat geduld hebben een heerlijke hond, die dus prima kan loslopen in de juiste omgeving.
Een andere hond erbij zou geweldig zijn, daar trekt ze zich enorm aan op, maar vooral een grotere tuin waar ze heerlijk veilig kan rennen en spelen zou ze geweldig vinden.

Ze kan prima een paar uur alleen blijven en kan ook in de bench, een huis met een afgesloten tuin zou ze heerlijk vinden.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Saar (voorheen Orange
Geslacht teef
Leeftijd 01-1-2016
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 18/03/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 07/10/2017
Type hond Kruising
Nestnaam O-nest T2 2017

Voor Saar zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Saar zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.