Ruzha kwam binnen bij Animal Rescue Sofia nadat zij bericht kregen van een zwangere neergeschoten teef die voor dood lag en verlamd was. Haar pups zijn gehaald met de keizersnede, om zowel hun als haar leven te redden.

Na de operatie heeft Ruzha tijd nodig gehad om te herstellen en weer te leren lopen. Ruzha kan inmiddels weer goed lopen, maar 1 kogel zit nog in haar lichaam.

Ruzha vind niets leuker dan heel hard rennen, spelen met andere honden en wandelen, je ziet haar ervoor genieten en helemaal opbloeien. Ze is lief tegen andere honden en vooral gek op maatje Belcho.

Ruzha kan prima overweg met kinderen en mensen, komt graag knuffelen en ligt het liefst helemaal op je schoot voor alle aandacht.

Ruzha zouden we dolgraag plaatsen bij mensen die haar bijzondere verhaal snappen, een tuin hebben en het heerlijk vinden om lekker met haar te gaan wandelen.

Haar 2 pups hebben in Nederland al een baasje gevonden, nu is het de beurt aan onze knappe Ruzha!

Deze schoonheid is op 9 November aangekomen in haar opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

Naam Ruzha
Geslacht teef
Leeftijd 29-05-2016
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
Status geplaatst
Geplaatst op 20/02/2019
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam Ruzha's nest 2018

Voor Ruzha zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Ruzha zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.