Roxy is een Griekse schoonheid, een lieverd die al jaren bij ons in de opvang verblijft. Ze heeft tot een poos geleden altijd samen met de reu van het opvanggezin geleefd, nadat hij is overleden heeft ze het erg het moeilijk gehad  De 2 waren altijd samen en waren veel buiten lekker op de wei of binnen in 1 van de schuren.
Alhoewel Roxy zich aanpast in elke situatie verdiend ze zoveel beter, een eigen baasje, een thuis, in huis mogen leven zoals ze gewend was en meer aandacht dan ze nu krijgt.In huis is ze ontzettend lief en makkelijk voor haar gezin, ze kan prima in de bench, maar ook los.

Ze kan na kennis making vrijwel met elke hond overweg, alhoewel grote reuen(honden) haar grote liefde zijn, die vind ze geweldig.
Ze is dol op spelen, knuffelen en kan perfect luisteren wanneer ze aan je gewend is, ze vind wandelen erg leuk en ze kan ook goed loslopen mits de omgeving niet te druk is met mensen.
Ze kan prima getraind worden bv gehoorzaamheid, behendigheid ( ze is snel en klimt/springt makkelijk hoog, ze kan ook trappen lopen ) wandelen/fietsen en een grotere tuin of eventueel een boerderij met hoge goed afgesloten omheining zou zeker fijn zijn voor haar om ook te spelen.
Ze is gewend aan de auto en trein en kan mee naar de stad, op visite etc.

Ondanks haar energie is ze van nature zeker geen hele ‘drukke’ maar juist rustige hond, ze is wel waaks en zal zeker het terrein en huis beschermen. Als je erbij bent en zegt dat het goed is, dan is het voor haar ook prima mits ze je vertrouwd.
Ze is gewend aan kinderen, maar wij plaatsen haar bij voorkeur bij mensen met geen jongere kinderen ivm kinder bezoek en haar beschermde gedrag naar het gezin.
Het is een vereiste dat ze een baasje krijgt waar een hond aanwezig is want ze is gek op spelen met haar soortgenoten en heeft altijd een in roedel geleefd.
Roxy kan prima alleen zijn mits dat in begin weer even goed opgebouwd i.v.m gewenning.

Graag zien wij Roxy bij een baas geplaatst worden die veel ervaring heeft met honden.

Naam Roxy
Geslacht teef
Leeftijd 06-09-2013
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja, kinderen vanaf 12
Katten? Ja
Honden? Ja
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Herkomst Griekenland
Status Niet plaatsbaar
Type hond Griekse kruising
Sponsorbaar 1
In opvang sinds 01-02-2014
Kosten per maand 55
Aantal sponsoren 1
Medicatie Nee
Voer Vers vlees
Training Ja
Gebruik sponsorbedrag

Het sponsorbedrag zal gebruikt worden om de kosten voor voeding te dekken (per maand ongeveer 50 euro), en daarnaast voor overige items, zoals vlooien en teken behandeling, af en toe een snack, etc.

Roxy heeft 1 vaste maandelijkse sponsor voor een bedrag van 10 euro

Voor Roxy zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Roxy zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.