Ross is met zijn broertjes en zusjes van het “Friends” nest gevonden in een klein dorpje in Bulgarije. Ze zijn daar opgevangen door een vriendelijke mevrouw, tot er plek voor hun was in de shelter.

Daarna moest Ross in het puppy shelter van A.R.S verblijven tot dat hij mag reizen naar Nederland.

Daar heeft hij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen hem alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen.
Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft Ross ook de hele dag speelse soort genoten om hem heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat deze lieve Ross een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en hij klaar is voor een liefdevol gezin waar hij mag gaan wonen.

Ross is het buitenbeetje van zijn nest met z’n onwijs grote oren en gladde vacht, maar qua karakter is hij net zo lief en zachtaardig.
Het is een lieve, vrolijke schattige pup die de hele tijd door kwispelt en dol graag rent en speelt met de andere honden om daarna lekker aan je voeten in slaap te vallen. Een heerlijke pup voor een gezin.

Zoals elke pup zal Ross ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Deze prachtige pup is op 14 Juli aangekomen in zijn opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

Naam Ross
Geslacht reu
Leeftijd 01-03-2018
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 14/07/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 22/08/2018
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam Friends nest 2018

Voor Ross zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Ross zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.