Onze prachtige Ronda had baasjes in het land van herkomst, tot die besloten dat ze haar niet meer wilde en daarom werd zij als oud vuil naar het dodenstation gebracht waar ze samen met Greta en Lady het hart veroverde van 1 van de vrijwilligers van onze stichting in Bulgarije die daar soms komen helpen.

Ze zijn met zijn 3en naar de shelter van Animal Rescue Sofia in Bulgarije over gebracht en verdienen zo om een liefdevolle leven te hebben

Onze prachtige Ronda is sinds kort in Nederland en zoekt naar een thuis met tuin, het liefst samen met haar grote vriendin Lady.

Ronda is niet alleen ontzettend mooi, maar ze is altijd blij  en wilt graag dat iedereen haar leuk vind al kan ze ook soms ook een watje zijn. Ze heeft een heerlijke kalme onverstoorbare energie.
Ze is heel vriendelijk naar mensen en kinderen, kan goed met alle honden overweg en kan prima aan de lijn lopen, maar moet hierin nog wel wat bijleren.
Ze is gek op water en speelt graag in haar waterbadje.

Ze is een vrolijke hond die dol is op Lady en andersom Lady op haar, samen spelen en wandelen vinden ze geweldig daarom willen wij het liefst ze samen plaatsen bij mensen met een tuin, omdat deze 2 prachtige dames zo aan elkaar gehecht zijn.

Ze zoeken wel een baasje met enige ervaring met actieve en zelfstandige honden, ze kunnen prima een paar uur alleen thuis zijn.

Deze lieve schat is op 27 oktober aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

Naam Ronda
Geslacht teef
Leeftijd 01-05-2016
Gesteriliseerd ja
Grootte Kleine middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Nee
Woningtype Geen voorkeur
Bijzonderheden? Moet samen met Lady
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 27/10/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 13/12/2018
Type hond Kruising
Moet samen met Lady

Voor Ronda zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Ronda zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.