Onze prachtige Roberto Cavalli is samen met zijn broers en zussen gedumpd bij de shelter van Animal Resue Sofia. En door een wat rijkere uitziende stel met hun prachtige dure auto vandaar dat deze pups van dit nest allemaal vernoemd zijn naar bekende modellen en ontwerpers.

Deze mensen beloofde de shelter een ‘grote’ donatie over te maken maar tot op heden heeft de shelter een sponsorbedrag van €4,00 mogen ontvangen maar gelukkig zitten de pups veilig bij A.R.S in plaats van dat ze hun dumpte op straat wat helaas heel veel nog voorkomt.

In de shelter heeft hij veilig mogen opgroeien tot de zachtaardige,sociale en speelse pup die hij nu is. Maar dat vond Roberto Cavalli helemaal niet zo erg als de meeste mensen denken over een shelter want daar leren ze nog een heleboel.

Want daar heeft hij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen hem alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen. Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft hij ook de hele dag speelse soort genoten om hem heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat Roberto Cavalli een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en hij klaar is voor een eigen warme mand in een liefdevol gezin.

Roberto is een super lieve bescheiden pup, hij is echt zo lief en knuffelig en wil zo graag lief gevonden worden door iedereen. Hij is heel erg lief ook tegen de andere honden en natuurlijk ook speels. Hij zou geweldig passen bij mensen die gewoon een lieve rustige schat zoeken.

Maar zoals elke pup zal Roberto Cavalli ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Roberto Cavalli is een (kruising) Bulgaarse herder en die hebben een karakter van een retriever en worden tegenwoordig veel gebruikt als therapiehond. Dit mede door hun zachtaardige karakter en hun leergierigheid.

Roberto Cavalli is op 16 juni aangekomen bij zijn opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Naam Roberto Cavalli
Geslacht reu
Leeftijd 11-02-2018
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 16/06/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 02/07/2018
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam Fancy names nest

Voor Roberto Cavalli zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Roberto Cavalli zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.