Rey werd samen met zijn broer en zusjes in een zak achtergelaten voor de deur van het asiel. Bij alle pups waren de poten vastgebonden aan elkaar, zodat zij niet konden ontsnappen. De pups op de bodem van de zak hebben deze behandeling ternauwernood overleefd!
Ze zijn in de puppy shelter van A.R.S verder opgegroeid en hersteld tot ze mochten reizen naar Nederland.

Daar heeft hij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen hem alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen.
Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft hij ook de hele dag speelse soort genoten om hem heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat deze prachtige pup een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en hij klaar is voor een liefdevol adoptiegezin waar hij mag gaan wonen.

Rey is een nog wat bescheiden pup die in het begin nog even moet wennen aan nieuwe situaties en mensen, wat niet gek is met zijn verleden. Het is echter een ontzettende lieve speelse pup die dol is op andere honden, spelen met zijn speeltjes en knuffelen wanneer hij eenmaal gewend is.
Rey verdiend een eigen thuis bij mensen die hem alle liefde, geduld en aandacht geven die hij zo verdiend, misschien wel met een honden maatje als vriendje.

NaamRey
Geslachtreu
Leeftijd12-02-2018
Gesteriliseerdja
Gecastreerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Ja
Katten?Ja
WoningtypeGeen voorkeur
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds14/07/2018
Statusgeplaatst
Geplaatst op22/07/2018
Type hondBulgaarse herder kruising
NestnaamR-nest T10 2018

Voor Rey zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Rey zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.