Onze prachtige Raya is met haar zussen en broertje naar de shelter gebracht toen ze ca 15 weken waren. Ze heeft vanaf jongs aan gewoond met haar moeder in een gezin in het land van herkomst.

Ze is sociaal met honden en gewend aan katten. Aan mensen moeten ze soms even wennen de allereerste minuten, omdat ze niet gewend is aan knuffelen en veel liefde, al is dat de laatste weken met de vrijwilligers heel veel aan gedaan en leren ze steeds meer dat mensen en knuffelen heel leuk is.
Ze doet het echt geweldig in haar opvang gezin en is een vrolijke dame die graag bij je ligt. Want knuffelen staat al hoog op haar to do lijst op een dag want ze heeft echt een geweldige zachtaardige karakter maar ook lekker actief. Soms wil ze het liefst je helemaal plat knuffelen.

Het is een prachtige pup die niet zo heel groot zal worden. Ze kunnen al een heel klein beetje lopen aan de lijn, maar zoals elke pup zal ook Raya nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Deze vrolijke noot is op 3 februari aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam Raya
Geslacht teef
Leeftijd 20-08-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Klein/kleine middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 02/02/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 08/02/2018
Type hond Kruising
Nestnaam Biting bastards (little nest) 2018

Voor Raya zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Raya zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.