Ramzi is op zoek naar een nieuw baasje, omdat zijn huidige baasjes helaas niet meer voldoende tijd voor hem hebben.

Ramzi is een prachtige, grote vent. Hij is een Berghond kruising, met een bijpassend karakter. Binnen zijn eigen gezin is hij super sociaal. Hij is gewend aan zeer jonge kinderen in huis, en gaat hier prima mee om. Hij is niet gewend aan andere honden of dieren in huis, maar zal dit waarschijnlijk prima kunnen leren. Op straat is hij sociaal naar honden die hem fatsoenlijk behandelen. Naar katten is hij erg enthousiast, maar zeker niet agressief.
Ramzi kent een aantal commando’s en heeft cursussen gevolgd. Hij loopt over het algemeen netjes aan de lijn. In zijn huidige gezin word een gentle lead gebruikt, in verband met zijn grootte en kracht. Soms kan hij buiten zijn baasje willen beschermen. Hij zal hierbij niet bijten, maar soms een “gevaarlijk” persoon of hond proberen weg te jagen.
Onbekende visite vind Ramzi lastig. Hij wil dan zijn gezin beschermen. Voor een berghond zeer logisch. Wanneer hij mensen echter na een aantal keer herkent, is dit totaal geen probleem meer. Even samen wandelen alvorens naar binnen te gaan, is hierbij een goed hulpmiddel.

Ramzi heeft als pup de bench aangeleerd gekregen. Een bench heeft hij nu niet meer, maar wel een mooi hondenhok. Ramzi kan een poos alleen thuis zijn, maar in een nieuw gezin moet dit natuurlijk wel opnieuw opgebouwd worden.

Ramzi is geboren op 25-10-2019 in Bulgarije, en hij is gecastreerd.
Met zo’n 60cm schofthoogte en 50kg is Ramzi een flinke vent.

Wij plaatsen zowel in Nederland als in België! In verband met de privacy van onze gastgezinnen vinden kennismakingen plaats op een openbare locatie in Nederland.

Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.

Naam Ramzi (voorheen Speedy)
Geslacht reu
Leeftijd 25-10-2019
Gecastreerd ja
Grootte Groot
Goed met kinderen? Ja
Katten? Onbekend
Honden? Ja
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 30/05/2020
Status beschikbaar
Geplaatst op 30/05/2020
Type hond Berghond kruising
Nestnaam Speedy&Tamara T2 2020

Voor Ramzi zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Ramzi zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.