Ramona werd samen met haar broers en zusjes in een zak achtergelaten voor de deur van het asiel. Bij alle pups waren de poten vastgebonden aan elkaar, zodat zij niet konden ontsnappen. De pups op de bodem van de zak hebben deze behandeling ternauwernood overleefd!
Ze zijn in de puppy shelter van A.R.S verder opgegroeid en hersteld tot ze mochten reizen naar Nederland.

Daar heeft ze kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen haar alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen.
Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft ze ook de hele dag speelse soort genoten om haar heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat deze prachtige pup een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en ze klaar is voor een liefdevol gezin waar ze mag gaan wonen.

Ramona de kleinste van haar nest is een lieve maar wat onzekere pup die soms nog wat kan schrikken in het begin van mensen die haar direct willen aaien. Natuurlijk is met haar verleden dat niet zo raar en ze went erg snel, elke dag zien ze haar groeien in haar opvanggezin.
Ze is speels en vrolijk en dol op andere honden, kan zichzelf prima vermaken met een speeltje en komt steeds vaker voor een knuffel lekker bij je. Ze kan met de andere honden al even alleen blijven voor een tijdje en ze is gewend aan de bench.

Ramona verdiend een eigen thuis bij mensen die haar alle liefde, geduld en aandacht geven die ze zo verdiend, misschien wel met een honden maatje als vriendje.

Zoals elke pup zal Ramona ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Naam Ramona
Geslacht teef
Leeftijd 12-02-2018
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 14/07/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 05/08/2018
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam R-nest T10 2018

Voor Ramona zijn er geen bijzonderheden.