Ralfa werd samen met haar broers en zusjes in een zak achtergelaten voor de deur van het asiel. Bij alle pups waren de poten vastgebonden aan elkaar, zodat zij niet konden ontsnappen. De pups op de bodem van de zak hebben deze behandeling ternauwernood overleefd!
Ze zijn in de puppy shelter van A.R.S verder opgegroeid en hersteld tot ze mochten reizen naar Nederland.

Daar heeft ze kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen haar alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen.
Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft ze ook de hele dag speelse soort genoten om haar heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat deze prachtige pup een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en ze klaar is voor een liefdevol adoptiegezin waar ze mag gaan wonen.

Ralfa een prachtige wollige pup die heel erg lief en zachtaardig is, maar alles nog een beetje van een afstandje bekijkt in het begin. Dit is door haar verleden natuurlijk helemaal niet gek, maar je ziet haar elke dag groeien.
Ze is dol op de andere honden, speelt graag met speeltje en water vind ze erg leuk.

Ralfa verdiend een eigen thuis bij mensen die haar alle liefde, geduld en aandacht geven die ze zo verdiend, misschien wel met een honden maatje als vriendje.

Zoals elke pup zal Ralfa ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

NaamRalfa
Geslachtteef
Leeftijd12-02-2018
Gesteriliseerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Ja
Katten?Ja
WoningtypeGeen voorkeur
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds14/07/2018
Statusgeplaatst
Geplaatst op24/07/2018
Type hondBulgaarse herder kruising
NestnaamR-nest T10 2018

Voor Ralfa zijn er geen bijzonderheden.