Raff werd samen met zijn broer en zusjes in een zak achtergelaten voor de deur van het asiel. Bij alle pups waren de poten vastgebonden aan elkaar, zodat zij niet konden ontsnappen. De pups op de bodem van de zak hebben deze behandeling ternauwernood overleefd!
Ze zijn in de puppy shelter van A.R.S verder opgegroeid en hersteld tot ze mochten reizen naar Nederland.

Daar heeft hij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen hem alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen.
Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft hij ook de hele dag speelse soort genoten om hem heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat deze prachtige pup een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en hij klaar is voor een liefdevol gezin waar hij mag gaan wonen.

Raff is een nog wat bescheiden pup die in het begin nog even moet wennen aan nieuwe situaties en mensen, wat niet gek is met zijn verleden. Het is echter een ontzettende lieve speelse pup die dol is op andere honden, spelen met zijn speeltjes en knuffelen wanneer hij eenmaal gewend is.
Raff verdiend een eigen thuis bij mensen die hem alle liefde, geduld en aandacht geven die hij zo verdiend, misschien wel met een honden maatje als vriendje.

Naam Raff
Geslacht reu
Leeftijd 12-02-2018
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 14/07/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 05/08/2018
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam R-nest T10 2018

Voor Raff zijn er geen bijzonderheden.