Puma haar moeder is een grote dashondachtige qua uiterlijk die leefde aan een ketting bij het huis en is aldaar per ongeluk gedekt.
Een nestje van 6 gezonde pups werden geboren, gelukkig voor hun zijn ze afgegeven aan Arsofia en is moeder gesteriliseerd en de pups zijn verder liefdevol opgegroeid in een foster gezin waar ze de eerste socialisatie gehad hebben en zijn ze op gegroeid met andere dieren en kinderen.

Puma is een super leuke familie hondje die in elk gezin zou passen die een vrolijke gezellige pup zoeken waar ze lekker mee kunnen wandelen en knuffelen.
Puma is altijd vrolijk tegen iedereen, dol op spelen met andere honden, ze kan al heel knap aan haar tuigje lopen en loslopen op omheinde gebieden gaat ook al super. Ze houd ontzettend van knuffelen en ligt graag bij je. Tegen kinderen is ze heel zacht.

Zoals elke pup zal Puma ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Ze wegen nu ongeveer 10 kilo en zullen naar verwachting uitgroeien tot een kleine middelmaat. Allen zijn kort op de pootjes dus ze hebben zeker een deel het uiterlijk van hun moeder meegekregen.

Onze lieve Puma is op 08 September aangekomen in haar opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Puma
Geslacht teef
Leeftijd 25-04-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte (kleine) middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 08/09/2016
Status geplaatst
Geplaatst op 16/09/2017
Type hond kruising
Nestnaam Cat's nest 2017

Voor Puma zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Puma zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.