Pip komt helaas bij ons terug wegens omstandigheden, en is op zoek naar een nieuw liefdevol thuis.

Pip is een leuke middelmaat met een relatief gematigd karakter. Naar vreemden kan zij wat onzeker zijn, maar dit is goed bij te sturen. Zij loopt netjes aan de lijn en kan, onder appèl, goed loslopen. In huis vind zij het heerlijk om lekker te slapen, en samen te knuffelen op de bank. Ook kent zij een aantal commando’s.

Pip kan goed overweg met andere honden. Wel kan zij hierin wat onstuimig zijn. Ook met katten en andere dieren gaat zij goed. Wel vind zij het buiten leuk om deze achterna te jagen. Ze zal ze geen pijn doen, maar de jacht op zich vind ze geweldig. Op straat schenkt Pip geen aandacht aan vreemden. Wanneer deze haar eigen terrein betreden, kan zij blaffen. Hierin zal zij gestuurd moeten worden, om dit te voorkomen. Naar kinderen vertoont zij dit gedrag niet.

Pip is gewend aan jonge kinderen in huis, en is naar hen zeer tolerant.

Voor plaatsing zal zo nodig een huisbezoek plaatsvinden.


Puppytekst; Ada is samen met haar 2 zussen Ava en Deva liefdevol opgegroeid in een foster gezin in land van herkomst en zijn nu op zoek naar hun liefdevolle thuis in Nederland.

Ada is en schattig klein pupje, lief, speels en dol op mensen en kan goed met kinderen kan, het zoontje van 9 van het opvanggezin vind ze erg lief en samen liggen ze vaak op de bank te knuffelen.
Ze is echt een mens aanhankelijke pup die graag op schoot bij je zit en niets liever wil dan lief gevonden worden.
Ze speelt ook erg graag met de andere pups en haar speeltjes, ze luistert echt heel lief en geeft al goed aan wanneer ze eruit moet.
In haar opvanggezin slaapt ze samen met haar zusje in de bench.

Deze beauty is op 21 juni aangekomen in haar opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Filmpje beschikbaar van Ada

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Pip (voorheen Ada)
Geslacht teef
Leeftijd 06-04-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Kleine middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 21/07/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 02/05/2020
Type hond Pincher kruising
Nestnaam Pinchers T8 2017

Voor Pip zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Pip zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.