Onze prachtige Phillip Plein is samen met zijn broers en zussen gedumpd bij de shelter van Animal Resue Sofia. En door een wat rijkere uitziende stel met hun prachtige dure auto vandaar dat deze pups van dit nest allemaal vernoemd zijn naar bekende modellen en ontwerpers.
Deze mensen beloofde de shelter een ‘grote’ donatie over te maken maar tot op heden heeft de shelter een sponsorbedrag van €4,00 mogen ontvangen maar gelukkig zitten de pups veilig bij A.R.S in plaats van dat ze hun dumpte op straat wat helaas heel veel nog voorkomt.

In de shelter heeft hij veilig mogen opgroeien tot de zachtaardige,sociale en speelse pup die hij nu is. Maar dat vond Phillip Plein helemaal niet zo erg als de meeste mensen denken over een shelter want daar leren ze nog een heleboel.
Want daar heeft hij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen hem alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen. Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.
Daar heeft hij ook de hele dag speelse soort genoten om hem heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.

We kunnen vertellen dat Phillip Plein een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en hij klaar is voor een eigen warme mand in een liefdevol gezin.

Philip is een prachtig pupje met super mooie ogen, in zijn nest valt hij met zijn zachte karakter niet heel erg op direct, want hij wacht rustig af tot hij aandacht krijgt van mensen en kinderen en knuffelt dan heel lief en zacht met je. Hij is echt een brave pup die dol is op honden en aandacht.
Zoals elke pup zal Phillip Plein ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Phillip Plein is een (kruising) Bulgaarse herder en die hebben een karakter van een retriever en worden tegenwoordig veel gebruikt als therapiehond. Dit mede door hun zachtaardige karakter en hun leergierigheid.

Philip Plein is op 16 juni aankomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken omdat we een snelle plaatsing ivm gewenning beter vinden.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam Philip Plein
Geslacht reu
Leeftijd 11-02-2018
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 16/06/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 10/07/2018
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam Fancy names nest

Voor Philip Plein zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Philip Plein zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.