Onze mooie Paul is samen met zijn broer en zussen zoals zovele gedumpt in Bulgarije in een doosje aan het hek van de Shelter toen ze nog heel klein waren.

Daarna opgegroeid in een liefdevolle foster gezin zijn ze gewend aan mensen, katten en kinderen.
Het zijn heerlijke sociale hondjes, volgens het type bulgaarse herder zoals wij zo vaak naar Nederland halen.
Het zijn super leuke familie honden, die slim, zachtaardig, lief en trainbaar zijn. ( te vergelijken met een retriever )

Het zijn hondjes die in elk gezin passen die een vrolijke gezellige pup zoeken waar ze lekker mee kunnen wandelen en knuffelen.

Paul is een super lieverd die het vanaf eerste moment super doet in z’n opvanggezin, hij is ontzetten vrolijk, blij en stoer. Hij loopt rond door huis of hij er altijd al was en vind de grote honden prachtig.
Kinderen vind hij erg lief en wil hij graag mee knuffelen, overdag ligt hij heerlijk in de open bench of is hij aan het spelen met de honden of zijn speeltjes.
Hij luister super goed en kan al prima loslopen op veilige stukken, s nachts slaapt hij braaf door en zindelijk worden snapt hij ook al heel erg goed.

Deze beauty is op 21 Juli aangekomen in zijn opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.
Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Paul
Geslacht reu
Leeftijd 03-03-2017
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 21/07/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 30/07/2017
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam Beatles-nest T8 2017

Voor Paul zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Paul zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.