Onze ruwharige Obelya is samen met haar broers en zus afgeven bij de shelter van Animal Rescue Sofia toen ze een week of 10 oud waren.
Ze hebben geluk gehad om de eerste 10 weken samen met hun moeder te zijn geweest en dan worden de pups “te duur” voor mensen in de onderhoud en worden ze gelukkig afgegeven aan Animal Rescue Sofia voor een betere toekomst.

Obelya verblijft nu een aantal weken in het puppy shelter van Animal Rescue Sofia tot dat zij mag reizen naar Nederland.
Maar dat vind Obelya helemaal niet zo erg als de meeste mensen denken over een shelter want daar leren ze nog een heleboel.

Alle 4 de pups kwamen binnen in de shelter als wat teruggetrokken pups die waarschijnlijk niet meer gezien hebben dat een huis/tuin van de eigenaar.
De vrijwilligers van A.R.S hebben hun gelijk onder hun hoede genomen want ze zijn echt heel lief maar zijn gewoon niets gewend wat wij wel normaal vinden met een honden zoals tillen en aan de riem lopen, etc.

Obelya is van het nest nog de meest onzekere, die zulke dingen veel in de herhaling moet hebben maar ze gaat al met grote stappen vooruit.
Ze is voor de vrijwilligers erg lief en zachtaardig.

Haar moeder is een ruwharige hondje van zo’n 35 cm.

Deze lieve schat is op 25 mei aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam Obelya
Geslacht teef
Leeftijd 10-01-2018
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 25/05/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 14/07/2018
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam Biting Bitches T8 2018

Voor Obelya zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Obelya zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.