Nando komt helaas bij ons terug ter herplaatsing. Nando is een grote, stoere jongen. Met zijn eigen mensen is hij super lief en sociaal. Hij vind het heerlijk om samen op de bank te liggen, en speelt ook graag. Nando kan met kinderen, maar omdat hij groot en wat lomp is, plaatsen we hem liever niet bij kleine kinderen. Naar bekende visite is Nando heel hartelijk, ze worden vrolijk begroet en hij gedraagt zich sociaal. Naar onbekende visite is dit wisselend. Hij heeft tijd nodig om te wennen aan mensen. Nando kent een aantal commando’s, en kan soms netjes aan de lijn lopen. Wel is hij op straat erg fel naar katten. Soms ook naar andere honden, dit verschilt per situatie. Hier in zal hij dan ook sturing nodig hebben.

Nando heeft in huis moeite met het andere aanwezige hondje. Om die reden plaatsen we Nando liever als enige hond. Hij lijkt vooral moeite te hebben met kleinere honden. Mocht je interesse in hem hebben, en je hebt al een grote hond, dan kunnen we natuurlijk met een kennismaking kijken of er toch mogelijkheden zijn.

Nando is ongeveer 70cm hoog en weegt zo’n 40kg. Hiermee is hij een grote middelmaat.

Nando is geboren op 05-05-2017 in Bulgarije, en is gecastreerd.


Puppytekst: Onze lieve Nesha is samen met zijn zusjes en broers gevonden door mensen in Bulgarije en die hebben hem liefdevol opgevangen tot hij oud genoeg was om naar Nederland te reizen.
Hij is opgegroeid bij mensen, katten en honden en hij is ontzettend schattig, lief en aanhankelijk.

Hij is een super leuke, vrolijke pup die altijd vooraan staat voor kusjes en overal zal passen en die een geweldig baasje zoekt

Zoals elke pup zal Nezha ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Hij komt op 6 oktober aan in zijn opvang gezin in Nederland en is gelijk te bezoeken aangezien een snelle plaatsing het beste is voor de hond i.v.m gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Nando (Nezha)
Geslacht reu
Leeftijd 05-05-2017
Gecastreerd ja
Grootte Grote middelmaat
Goed met kinderen? Ja, kinderen vanaf 12
Katten? Nee
Honden? Onbekend
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 07/10/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 07/04/2022
Type hond Kruising
Nestnaam Goden-nest T12 2017

Voor Nando zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Nando zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.