Jackie is een lieve, zachtaardige, verlegen meid op zoek naar een nieuw thuis. Volgens haar vorige baasjes werd zij helaas te groot. Jackie vind soms dingen wat spannend, met de juiste sturing zal zij hier nog veel in kunnen leren. Jackie is lief, zachtaardig en loyaal. Zij zoekt graag contact en gezelschap van huisgenoten. Ze kent haar naam heel goed, ze is zindelijk en ze luistert naar heel wat commando’s: zit, kom, plaats, wandelen, eten, los, pootje en pipi doen. Jackie vind het heerlijk om samen te spelen met de bal. Apporteren kan zij goed, en ook zwemmen vind zij fantastisch.
Jackie kan goed samen met andere honden. Katten vind zij niet leuk, daarom plaatsen we haar niet bij een kat.

Jackie is geboren op 20-06-2020 in Bulgarije, en is gesteriliseerd. Jackie is ongeveer 65cm hoog, en weegt zo’n 25kg.

Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.


Puppytekst: Nerra werd met haar zusje en broertjes gevonden op straat. Zij werden binnengebracht bij onze shelter, en zijn daar opgegroeid tot de prachtige pups die zij nu zijn
Zij zijn nu helemaal klaar voor een nieuw leven bij een fijn baasje. Maar, zoals iedere pup, zal Nerra ook nog veel moeten leren.

Naam Jackie (Voorheen Nerra)
Geslacht teef
Leeftijd 20-06-2020
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Onbekend
Katten? Nee
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 31/10/2020
Status geplaatst
Geplaatst op 13/11/2021
Type hond Bulgaarse Herder
Nestnaam T12 Nest 1

Voor Jackie zijn er geen bijzonderheden.