Mystique is op jonge leeftijd gevonden in Bulgarije, ze is samen met haar broers en zusje gevonden. Ze bleken er allen slecht aan toe te zijn en hadden extra zorg nodig. Gelukkig hebben we dat voor elkaar kunnen krijgen en hebben ze toch nog een goede start gehad.

Toen ze oud genoeg waren, zijn ze naar Nederland gekomen en verbleven in een liefdevol opvanggezin met veel boerderijdieren, honden, katten en kinderen. Alle pups waren snel geadopteerd en zo ook onze lieve Mystique.

Alhoewel ze daar heerlijk kon rennen, spelen en wandelen en iedereen erg lief vond, was ze helaas daar toch niet op haar plek en hebben we de keuze moeten maken om een nieuw thuis voor haar te zoeken.

Voor Mystique is het belangrijk om een eigen veilige plek te hebben, in de vorm van een eigen mand of bench.

Hier wil zij graag lekker slapen, spelen en haar kluifje eten. Het is voor haar belangrijk om haar hier met rust te laten. Door haar te veel aandacht te geven als zij zich terugtrekt op haar eigen plekje kan zij hierop (mogelijk) negatief reageren. Je zou kunnen zeggen dat Mystique haar grenzen goed kan aangeven door zichzelf terug te trekken om daar even alleen te zijn (daar hebben wij mensen ook wel eens behoeften aan, toch?).

Mystique is een pup zoals elke jonge hond, met veel energie en moet dus lekker haar ei kwijt kunnen met wandelen en daarbij ook haar rust momenten krijgen.

Ze is erg aanhankelijk en speels en ze is gek op wandelen dus een actief gezin zou geweldig voor haar zijn. Ze heeft een begin gemaakt met een puppy cursus. Ze kan goed los lopen en is erg braaf en vrolijk. Visite vindt ze geweldig.

Mystique is een pup met veel energie, Wanneer je deze energie goed en vooral positief weet te sturen heb je aan haar een geweldige pup. Wie biedt haar een fijn thuis?

Hier vind u hun verhaal http://arsofia.com/57333/mother-s-tear/

En hier pleeg moeder Mathilda vervolg verhaal.

http://arsofia.com/57403/farewell-mathilda/

5 pups in hun opvang gezin te Gennep. Stavos, mati, Matheo, Mathilda en Mystique hebben hun tijd van hun leven. Voor interesse in 1 van deze kanjers www.zalikas.nl en delen wordt gewaardeerd <3

Opslået af Opvang Honden på 22. juli 2017

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Mystique
Geslacht teef
Leeftijd 20-03-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Klein/kleine middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 21/07/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 16/12/2017
Type hond Kruising
Nestnaam Mathilda's fosterpups T8 2017

Voor Mystique zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Mystique zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.