Monica is met haar broertjes en zusjes van het “Friends” nest gevonden in een klein dorpje in Bulgarije. Ze zijn daar opgevangen door een vriendelijke mevrouw, tot er plek voor hun was in de shelter.

Daarna moest Monica in het puppy shelter van A.R.S verblijven tot dat zij mag reizen naar Nederland.

Daar heeft zij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen haar alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen.
Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft Monica ook de hele dag speelse soort genoten om haar heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat deze prachtige Monica een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en zij klaar is voor een liefdevol adoptiegezin waar zij mag gaan wonen.

Monica is een lief schatje dat dol is op knuffelen, goed kan met mensen en kinderen. Ze is erg speels met honden en speeltjes en erg aandoenlijk. Ze is echt een leuk hondje voor mensen die graag een aanhankelijk en vrolijk schatje zoeken.

Zoals elke pup zal Monica ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Deze lieve pup is op 14 Juli aangekomen in haar opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

Naam Monica
Geslacht teef
Leeftijd 01-03-2018
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 14/07/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 22/07/2018
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam Friends nest 2018

Voor Monica zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Monica zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.