Onze lieve Monday is samen met zijn broers en zussen voor de deur gezet bij de shelter van Animal Resue Sofia.Gewoon door een gewetenloze persoon neergezet als of je vuilnis aan de kant van de weg wegzet. Ongelofelijk maar gelukkig zitten de pups veilig bij A.R.S in plaats van een ergere geval dat ze hun dumpte op straat als voorbeeld te noemen.
In de shelter heeft hij veilig mogen opgroeien tot de zachtaardige,sociale en speelse pup die hij nu is. Maar dat vond Monday helemaal niet zo erg als de meeste mensen denken over een shelter want daar leren ze nog een heleboel.

Want daar heeft hij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen hem alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen. Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.
Daar heeft hij ook de hele dag speelse soort genoten om hem heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.

We kunnen vertellen dat Monday een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en hij klaar is voor een eigen plekje in een liefdevol gezin.

Monday is echt een ontzettend lief en vrolijk pupje die dol is op knuffelen en kusjes geven. Kinderen en andere honden vind hij geweldig, maar het allerliefste komt hij lekker bij je voor een knuffel.
Maar zoals elke pup zal ook Monday nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Monday is op 16 juni aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

NaamMonday
Geslachtreu
Leeftijd10-02-2018
Gecastreerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Ja
Katten?Ja
WoningtypeGeen voorkeur
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds16/06/2018
Statusgeplaatst
Geplaatst op05/07/2018
Type hondBulgaarse herder
NestnaamWeek nest

Voor Monday zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Monday zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.