Mo is op zoek naar een warm, liefdevol en fijne baas. Deze prachtige hond is op zoek naar een nieuwe, ervaren baas die genoeg ruimte en tijd heeft om Mo de begeleiding te geven die zij nodig heeft.

Wij vragen specifiek om ruimte en tijd, omdat Mo uit een gezin komt waar zij ervaren dat Mo gestrest raakt door het drukke leven van een gezin. Het is voor het gezin een geweldige hond, maar door haar bescherminstinct en wat onzekere karakter reageerde ze niet goed op de inloop van visite.
Mo moest daarom naar een aparte ruimte, omdat Mo erg wisselend kan reageren op verschillende mensen. Uiteraard vond Mo het niet leuk om in een aparte ruimte te zijn en ging daar veel blaffen.
Deze situatie is voor Mo niet prettig en uit liefde voor dit mooie dier wil het huidige gezin een rustig thuis voor haar zoeken. Mo kan erg goed samen met andere honden en vindt het heerlijk om buiten lekker los te lopen. Een tuin is daarom wel een pre en het liefst met een andere stabiele hond. Vermoedelijk is Mo een getekende kruising boerenfox, windhond, herder, husky (en wellicht nog meer….).
Tot op heden volgt Mo verschillende honden-cursussen oa breitensport. Mo is slim, speels en aanhankelijk en goed gesocialiseerd met andere honden.

Wel heeft Mo een (bij)nierziekte, Addison, Een ziekte waarmee voorzichtig omgegaan moet worden met stress. Mo krijgt hiervoor medicijnen waarvoor de kosten ongeveer €30 per maand zijn.

Naam Mo (voorheen Lucy)
Geslacht teef
Leeftijd 01-05-2015
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja, kinderen vanaf 12
Katten? Onbekend
Honden? Ja
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Bijzonderheden? Voorkeur voor plaatsing bij andere hond
Herkomst Roemenië
In Nederland bij Zalikas sinds 12/09/2015
Status geplaatst
Geplaatst op 20/09/2015
Type hond Kruising
Nestnaam L-nest T15 2015
Voorkeur voor plaatsing bij andere hond

Voor Mo zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Mo zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.