Mladost is een ruwharig meisje en is samen met haar broers en zusje afgeven bij de shelter van Animal Rescue Sofia toen ze een week of 10 oud waren.
Ze hebben geluk gehad om de eerste 10 weken samen met hun moeder te zijn geweest en dan worden de pups “te duur” voor mensen in de onderhoud en worden ze gelukkig afgegeven aan Animal Rescue Sofia voor een betere toekomst.

Mladost verbleef een aantal weken in het puppy shelter van Animal Rescue Sofia tot dat zij mag reizen naar Nederland.
Maar dat vind Mladost helemaal niet zo erg als de meeste mensen denken over een shelter want daar leren ze nog een heleboel.
Alle 4 de pups kwamen binnen in de shelter als wat teruggetrokken pups die waarschijnlijk niet meer gezien hebben dat een huis/tuin van de eigenaar.

De vrijwilligers van A.R.S hebben hun gelijk onder hun hoede genomen want ze zijn echt heel lief maar zijn gewoon niets gewent wat wij wel normaal vinden met een honden zoals tillen en aan de riem lopen, etc.
Mladost is voor de vrijwilligers erg lief en zachtaardig en gaat met grote sprongen vooruit en zoekt een lief baasje die haar de rest van de wereld wil laten zien.

Haar moeder is een ruwharige hondje van zo’n 35 cm.

Deze lieve schat is op 25 mei aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam Mladost
Geslacht teef
Leeftijd 10-01-2018
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 25/05/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 10/06/2018
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam Biting Bitches T8 2018

Voor Mladost zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Mladost zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.