Mischka is een prachtige vent op zoek naar een nieuw thuis. Vanwege de slechte gezondheid van zijn huidige baasje kan hij daar helaas niet blijven.

Mischka is naar het eigen gezin een fantastisch trouwe en loyale hond. Hij is erg aanhankelijk en vind het fijn om bij zijn mensen te zijn. Hij gaat graag mee in de auto, maar kan ook prima alleen thuis zijn. Hij is gewend aan de bench en kent een aantal commando’s. Zich laten borstelen vind hij helemaal prima, en geniet hier van.

Met de meeste honden kan Mischka het goed vinden, maar loslopen is niet handig, hij kan het wel, en luistert dan ook goed, maar hij kan ook zijn eigen plan trekken en gaat er dan op uit.

We zoeken voor Mischka mensen die duidelijk en consequent met hem aan het werk gaan, en bij voorkeur een tuin hebben. Mischka is een geweldige vent, maar wantrouwend naar vreemden. Hij is waaks en beschermend, en heeft hier sturing in nodig. Een rustige omgeving zoals een boerderij zou voor hem ideaal zijn, maar wel met een degelijke omheining zodat hij niet zelf op pad kan gaan.

Mischka is zo’n 60cm hoog en weegt ongeveer 29kg. Hij is gecastreerd.

Wandelen vind Mischka heerlijk, hij gaat graag mee en kan het makkelijk een flinke afstand volhouden.

We zullen bij Mischka de eerste periode intensieve begeleiding bieden, en ook later zijn wij altijd nog bereikbaar voor hulp en ondersteuning.


Puppytekst: Michael en zijn broertjes en zusjes zijn samen met hun mams gevonden op straat. Vriendelijke mensen hebben ze afgeleverd bij het shelter en gelukkig was er ook een fostergezin beschikbaar dat hen liefdevol heeft opgevangen.
Michael is dus al gesocialiseerd maar zoals elke pup zal ook hij nog de nodige dingen moeten leren.
Michael is een ( kruising ) Bulgaarse herder en die zijn qua karakter te vergelijken met een retriever. Ze worden ook veel ingezet als therapiehond vanwege hun karakter en will too please.
Deze mooie fluffy harige pup is op 16 februari aangekomen in zijn opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.
Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam Mischka (voorheen Michaël)
Geslacht reu
Leeftijd 15-09-2017
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Honden? Ja
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Bijzonderheden? We zoeken voor Mischka een rustige omgeving, bijvoorbeeld een boerderij. Wel met de juiste omheinig zodat hij niet zelf op pad kan gaan.
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 16/02/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 25/08/2022
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam Engelen nest 2018
We zoeken voor Mischka een rustige omgeving, bijvoorbeeld een boerderij. Wel met de juiste omheinig zodat hij niet zelf op pad kan gaan.

Voor Mischka zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Mischka zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.