Mila is een prachtige, lieve loyale, maar zeer onzekere hond op zoek naar een goed thuis. We zoeken voor Mila een plekje in een rustige omgeving. Een drukke stad is voor haar niet geschikt. Zij schrikt snel van harde geluiden, en is bang voor bijvoorbeeld vuurwerk en scooters. In een rustige omgeving kan zij ontspannen, en veel meer zichzelf zijn. Zij kan dan bijvoorbeeld rustig aan de lijn wandelen. Ook luistert zij goed naar haar naam. Ze vind het heerlijk om te gaan wandelen in de natuur, en bloeit dan helemaal op. Andere honden vind zij aan de lijn erg spannend. In een rustige omgeving reageert zij hier wel rustiger op. Mila vind katten niet leuk.
Mila kan prima alleen thuis blijven, al zal dit in een nieuw gezin natuurlijk wel opgebouwd moeten worden.

Met bekende visite gaat Mila prima om, onbekende visite vind zij erg lastig. Mila is niet gewend aan kinderen in huis. Mogelijk kunnen deze haar te veel stress geven. We plaatsen haar in ieder geval niet bij jonge kinderen.

Mila zoekt een baas die haar kan steunen in haar onzekerheid, maar die ook consequent is en duidelijk en eerlijk met haar omgaat. Op die manier krijgt zij de kans om te groeien en te ontspannen.

Mila is geboren op 01-09-2017 in Bulgarije, en is gesteriliseerd. Mila is ongeveer 62cm hoog en weegt zo’n 23kg. Hiermee is zij een mooie middelmaat.

Wij plaatsen zowel in Nederland als in België! In verband met de privacy van het huidige baasje vinden kennismakingen plaats op een openbare locatie in Nederland.

Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.


Puppytekst: Mella is samen met haar broertje Muny liefdevol opgegroeid nadat ze samen voor de deur van de Shelter zijn afgegeven zoals zo vele. Gelukkig hebben ze heel veel liefde ontvangen in de weken erna en zijn ze opgegroeid met meerdere honden, katten en vele andere dieren zoals paarden, ezels, geiten.
Knuffelen met hun verzorgers en de vrijwilligers van de Shelter is hun grootste hobby, ook de kinderen vinden ze geweldig om samen mee te spelen. Ze is een knuffelige pup die altijd bij je komt en is over sociaal en vrolijk.
Ze kunnen al wat aan de riem lopen, maar zoals elke pup zal zij nog wel de nodig dingen moeten leren in haar nieuwe gezin.
Deze prachtige pup is op 16 februari aangekomen in haar opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.
Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam Mila (voorheen Mella)
Geslacht teef
Leeftijd 01-09-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja, kinderen vanaf 12
Katten? Nee
Honden? Onbekend
Woningtype Landelijk, rustig
Bijzonderheden? angst voor geluiden
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 16/02/2018
Status beschikbaar
Geplaatst op 17/02/2018
Type hond kruising
Nestnaam M&M nest 2018
angst voor geluiden

Voor Mila zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Mila zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.