Mecho is bij ons gebleven, om opgeleid te worden tot therapiehond. Helaas is hij, hoewel hij hier ontzettend geschikt voor is, nooit als zodanig geplaatst. Hij zou nog steeds therapiehond kunnen worden, maar is eventueel ook beschikbaar voor mensen die deze lieve kletsende vrolijke schat een echt thuis kunnen bieden. Mecho kan met alles en iedereen goed overweg, en is daarom heel geschikt voor een leuk gezin.

Mecho is wel een actieve vent, wij zoeken dan ook iemand voor hem, die iets met hem gaat ondernemen. Van alleen huishond zijn wordt Mecho waarschijnlijk niet gelukkig.


Mecho is samen met zijn zusjes en broertje gevonden in een dorpje op 30km van de hoofdstad. Zij zaten met z’n allen vastgebonden in een plastic zak! De familie die ze vond, was aan het wandelen. Zij hoorden gepiep en vonden de tas met daarin de pups. Zij hebben de pups mee naar huis genomen, en hun opgevangen tot er plek voor hun was in het asiel.

Mecho is dus al een beetje gewend aan het gezinsleven, en in het asiel is hij ook al een beetje gesocialiseerd met andere honden, en mensen. Ook kan hij al een beetje aan de lijn lopen. Maar, zoals iedere pup, zal ook Mecho nog heel veel moeten leren.

Naam Mecho
Geslacht reu
Leeftijd 10-12-2018
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Bijzonderheden? Deels opgeleid therapiehond
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 04/05/2019
Status geplaatst
Geplaatst op 19/02/2020
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam Nest 2 4 pups T4 2019
Deels opgeleid therapiehond

Voor Mecho zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Mecho zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.