Maxx is helaas op zoek naar een nieuw baasje.

Maxx is een leuke, enthousiaste jonge vent. Hij gaat graag op stap naar het bos, en vind het ook super leuk om naar de hondenschool te gaan. funlessen, balans en coördinatie, en detectie vind hij allemaal geweldig, en heeft dit bij zijn huidige baasje ook allemaal met veel plezier gedaan. Aan de riem kan hij netjes lopen, maar als hij enthousiast word kan hij wel trekken. Maxx kan absoluut niet loslopen, hij loopt dan weg. Op een goed omheind veld kan hij wel los, en vind dit ook erg leuk.

Naar andere honden is Maxx over het algemeen sociaal, al vind hij sommige reuen wel wat lastig. Met teven gaat hij altijd goed. Hij woont op dit moment samen met meerdere honden, en dat gaat prima. Ook katten in huis vind hij geen probleem. Hij is gewend om een poos alleen thuis te blijven (wel samen met de andere honden). In een nieuw thuis zal dit wel opnieuw opgebouwd moeten worden. Maxx is gewend aan de bench, en slaapt hier graag in.

In huis is Maxx een rustige hond. Hij ligt graag te slapen in zijn bench, of lekker in de mand. Hij maakt wel contact met andere honden maar lokt geen spel uit in huis. Dit doet hij liever buiten. Hij is licht waaks, en kan even aanslaan als er iemand aan de bel staat. Dit is prima te sturen.

Onbekende mensen vind Maxx prima, mits ze hem zien staan. Mensen die hem negeren vind hij spannend. Hij kan dan gaan blaffen. Als mensen hem echter direct aanhalen, zijn ze zijn beste vriend.

Maxx zoekt een leuke baas die lekker met hem aan de slag gaat.

Maxx is geboren op 11-08-2022 in Bulgarije, en is gecastreerd. Hij woont al sinds december 2021 in Nederland, en is hier goed ingeburgerd.
Maxx is gechipt, gevaccineerd en getiterd, en heeft een Europees Paspoort.
Maxx is ongeveer 57cm hoog, en weegt 16kg. Hiermee is hij een mooie kleine middelmaat.

Maxx heeft zijn eigen bench, veiligheidstuig en lijnen. Deze krijgt hij bij een plaatsing mee. Maxx is verzekerd, deze verzekering kan door een nieuw baasje overgenomen worden. Maxx heeft een Tractive gps tracker. Deze kan, inclusief abonnement, overgenomen worden door een nieuw baasje.

Wij plaatsen zowel in Nederland als in België! In verband met de privacy van onze gastgezinnen vinden kennismakingen plaats op een openbare locatie in Nederland.

Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.

Onze honden zijn uiteraard gevaccineerd/getiterd en voorzien van chip en paspoort.
Donatiekosten zijn bij ons gemiddeld € 325,- excl. veiligheidstuigje (verplicht). Deze kosten omvatten onder andere opvang, voeding en begeleiding van ons team.

Naam Maxx (paspoortnaam Twiggy)
Geslacht reu
Leeftijd 11-08-2020
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat, 57cm 16kg
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Honden? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 11/12/2021
Status beschikbaar
Geplaatst op 20/12/2021
Type hond Bulgaarse herder

Voor Maxx zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Maxx zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.