Onze prachtige Madi is samen met haar broer en zussen gevonden en hadden geluk dat ze liefdevol mochten opgroeien in een opvanggezin in het land van herkomst.
Daar heeft zij veilig mogen opgroeien tot de zachtaardige pup die zij nu is.

Daarna moest zij een aantal weken in het puppy shelter van Animal Rescue Sofia verblijven tot dat zij mag reizen naar Nederland.
Maar dat vind Madi helemaal niet zo erg als de meeste mensen denken over een shelter want daar leren ze nog een heleboel.
Want daar heeft zij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen haar alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen.
Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.
Daar heeft zij ook de hele dag speelse soort genoten om haar heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.

We kunnen vertellen dat deze prachtige Madi een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en zij klaar is voor een leuk adoptiegezin waar zij mag gaan wonen.

Madi is een actief schatje van zon 28 cm hoog, ze is een actief en speels hondje wat soms wat onzeker kan zijn in de grote groep honden in begin. Wat logisch is want ze is de kleinste. Maar zodra gewend is ze heel stoer en speels met de honden.
1 op 1 vind ze knuffelen geweldig als ze je eenmaal kent en spelen vind ze heerlijk. Het is echt een lieverd die niet heel veel groter zal worden en super leuk is met andere honden mits geen hele grote lompe groep is.

Deze lieverd is op 16 juni aangekomen in het opvanggezin, en is daar gelijk te bezoeken in het gastgezin aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam Madi
Geslacht teef
Leeftijd 20-12-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Kleine middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 16/06/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 04/07/2018
Type hond Kruising
Nestnaam zusje van Mado

Voor Madi zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Madi zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.