Mooie kleine Lucky had ontzettend veel geluk in het begin van zijn leven.
In Bulgarije werd hij piepklein helemaal alleen binnen gebracht, vanaf daar groeide hij liefdevol op in zijn foster gezin. Ze hebben hem goed verzorgd, veel liefde gegeven en gesocialiseerd met onder andere honden, kinderen en mensen.
Voor hij naar Nederland kwam had hij de meeste intakes van alle honden die zouden komen de dag van aankomst en zo gebeurde het dan ook, hij vertrok dezelfde dag naar een nieuw thuis bij mensen met al een hond.
Vanaf toen is zijn geluk aan het afnemen, na hele korte tijd kwam Lucky weer terug bij ons, omdat zijn vrouwtje het niet meer aan kon vanwege zo bleek medische problemen waar we helaas niets vanaf wisten.

Inmiddels is Lucky alweer een tijdje bij ons en waarom? Wij snappen het echt niet, het is een heerlijk ventje.
Lucky is altijd vrolijk, blij en enthousiast, hij vind iedereen even lief en vind honden echt helemaal het einde, vooral grote volwassen honden vind hij geweldig om lekker mee te spelen en rennen.
Het is een actief ventje, dat graag met speeltjes speelt en weet wat hij wil in het leven. Hij kan echter zichzelf ook prima vermaken en is dol op wandelen.

S nachts slaapt hij op de staart van zijn grote vriend al braaf de hele nacht door, deze kleine man van zo ca 25 cm zou het dan ook helemaal geweldig vinden als hij snel een nieuw thuis zou vinden met een vrolijke andere hond.

Lucky is op vrijdag 24 mei aangekomen in het opvanggezin in Nederland, en is daar direct te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing beter vinden voor de hond, in verband met hechting.

Naam Lucky
Geslacht reu
Leeftijd 07-02-2019
Gecastreerd ja
Grootte Klein
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 24/05/2019
Status geplaatst
Geplaatst op 24/05/2019
Type hond Kruising

Voor Lucky zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Lucky zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.