Onze prachtige ruwharige Locky ziet er goed uit en voelt zich weer een blije pup. Helaas was dit niet het geval toen hij binnen werd gebracht bij de kliniek van Animal Rescue Sofia. Toen was Locky helemaal kaal door schurft en voelde zich toch echt bekeken door iedereen omdat hij naakt was.

Vele buitenlandse pups krijgen last van schurft omdat hun inmumsysteem niet op orde is en Lockyhad helaas ook schurft gekregen maar door de goede zorg vanuit de kliniek is hij weer een pracht van een ruw harige pup! Want ziet hij er niet geweldig uit nu?

Daarna heeft hij in een opvanggezin gezeten met een ander nest voordat hij naar de shelter verhuisde en mocht hij op beide plekken veilig opgroeien tot de zachtaardige,sociale en speelse pup die hij nu is. In de shelter daar heeft hij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen hem alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen. Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft hij ook de hele dag speelse soort genoten om hem heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat Locky een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en hij klaar is voor zijn wandelmaatjes in een liefdevol gezin.

Locky is echt een zachtaardig schatje, goed met iedereen die hij ziet. Zodra hij mensen ziet begint hij te kwispelen. Hij is echt gewoon ontzettend lief, grappig en speels met z’n speeltjes. Kan goed met andere honden en is heel zacht tegen ze allemaal.

Maar Locky zal zoals elke pup ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Locky is op 16 juni aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam Locky
Geslacht reu
Leeftijd 10-01-2018
Gecastreerd ja
Grootte (Grote) Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 16/06/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 25/06/2018
Type hond kruising

Voor Locky zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Locky zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.