Onze Lilah is een prachtig meisje dat samen met haar zus en broers opgegroeid is in een foster gezin.
Toen ze nog pup was van net 5 maanden is ze geadopteerd door een gezin. Helaas ging het daar totaal niet goed en we weten niet wat er is gebeurd maar voor haar zijn we heel erg blij dat ze nu weer in een opvanggezin in Nederland zit van ons, gelukkig doen haar nestgenoten het prima bij hun baasjes.

Lilah is een heel lief meisje dat graag knuffelt, op schoot komt, maar wel onzeker is met vreemde situaties en waardoor we weten het niet. Ze heeft in ieder geval geen goede ervaringen.socialisatie opgedaan in haar leven na de adoptie want zelfs de meest normale huis dingen vond ze dood eng en dan gaat ze blaffen,
Ze hecht zich snel aan mensen die ze kent, vooral aan vrouwen. Andere mensen kunnen spannend zijn in het begin. Ze is dol op het zoontje van het opvanggezin, maar wennen aan kinderen kost wel wat tijd, met koekjes gaat het trainen het allerbeste, ze is dol op eten.Het fijne aan LIlah is dat ze super betrouwbaar is zelfs al vind ze het super spannend, je kan alles met haar doen.
Als ze eenmaal gewend is aan je heb je een super leuke, vrolijke, blije en sociale knuffelhond, ze ligt graag bij je en is altijd blij om je weer te zien en springt je dan helemaal plat.

Ze is heel goed met andere honden, ze vind ze even spannend in het begin, maar bloeit helemaal op in de groep honden waar ze nu woont en speelt het liefst de hele dag door buiten met de honden of ligt lekker samen met ze op de bank.

Bij haar opvanggezin gaat ze zo veel mogelijk mee aan de riem, wandelen, met de auto, mee naar dingen waar ze opnieuw kan wennen aan geluiden, lopen aan de riem en vreemde mensen.
Ze pikt het goed op maar kan ook net zo snel de volgende keer het weer even spannend vinden, na herhaling en herkenning gaat het helemaal goed.
Ze is dol op met de auto mee gaan, wandelen in rustige gebieden en het bos, ook het water vind ze heerlijk om in rond te lopen. Ze kent alle basis commando’s en zodra ze aan je gewend is luistert ze echt super goed, ook los.

We zoeken voor haar zo snel mogelijk een eigen baasje die bij voorkeur de ruimte en tijd heeft in een rustige omgeving en niet te drukke buurt ivm de vele prikkels. Haar mee nemen naar drukkere gebieden is echter geen enkel probleem.

Wij plaatsen Lilah bij voorkeur bij mensen die al 1 of 2 honden hebben en een tuin die goed omheind is.

Deze kanjer is in haar opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Lilah
Geslacht teef
Leeftijd 28-05-2016
Gesteriliseerd nee
Grootte Kleinere middelmaat
Goed met kinderen? Ja, kinderen vanaf 12
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Roemenië
In Nederland bij Zalikas sinds 24/09/2016
Status geplaatst
Geplaatst op 12/10/2018
Nestnaam L-nest T16 2016

Voor Lilah zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Lilah zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.