Leo is samen met zijn zusje Hanna afgegeven bij de shelter van Animal Resue Sofia dus wij weten helaas niet zijn hele geschiedenis maar we kunnen wel vertellen dat deze 2 lieverds echt een kans willen krijgen om wel gewenst te zijn in Nederland.

Daarna moest Leo in het puppy shelter van A.R.S verblijven tot dat hij mag reizen naar Nederland.

Daar heeft hij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen hem alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen.
Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft Leo ook de hele dag speelse soort genoten om hem heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat de prachtige Leo een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en hij klaar is voor een liefdevol adoptiegezin waar hij mag gaan wonen.

Leo is net als zusje Hanna een ontzettende zachtaardige lieverd hij is dol op lekker bij je liggen. Kan prima met kinderen overweg en vind honden leuk om te spelen. Hij zou prima passen in een gezin wat graag een zachtaardige lieve schat wil hebben die van knuffelen houd.

Zoals elke pup zal Leo ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Deze lieve pup is op 14 Juli aangekomen in zijn opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

Naam Leo
Geslacht reu
Leeftijd 15-03-2018
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 14/07/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 18/07/2018
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam Nest 1 - T10 2018

Voor Leo zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Leo zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.