Prachtige dame Layla komt helaas bij ons terug ter herplaatsing.

Layla is een lieve, knuffelige en gezellige hond en een absolute aanwinst voor een rustig huishouden. Ze is ontzettend slim en nieuwsgierig, waardoor ze snel dingen oppakt en gewoontes aanleert. Ze speelt of stoeit graag even met je, maar ze ligt vooral de hele dag te slapen, te luieren, of je aan te staren. Ze houdt van buiten, je hoeft het maar te zeggen en haar oren springen overeind. Hetzelfde geldt overigens voor het woord “kaas”.
Ze luistert ontzettend goed, naar commando’s, aanwijzingen, maar ook als je een grens aangeeft. Ze vind het heerlijk om geborsteld te worden, ze gaat ervoor klaar liggen zodra je de borstels pakt, en draait zich om zodra je aangeeft dat het tijd is voor haar andere zijde. Ze gaat niet graag in bad, maar als je met haar een lekkere wandeling maakt en er is een meertje of een plas water, gaat ze daar bijna altijd in liggen. Zwemmen doet ze dan weer niet graag en watersproeiers vertrouwt ze ook niet.

Ze laat duidelijk weten dat ze onbekenden niet fijn vindt, maar met de juiste kennismaking kan ze zich wel aan iemand gaan binden. Dit geldt ook voor honden. Ze is er niet van gediend als onbekende honden te dicht in de buurt komen, maar ook hier kan ze iets opbouwen met individuele honden met de juiste kennismaking en begeleiding.

Ze kan goed alleen blijven en goed in de auto reizen. Ze is ontzettend gelukkig in een rustig huishouden, waar ze lekker met haar baasje(s) kan wandelen, knuffelen en spelen en alle ruimte en tijd heeft om lekker te luieren en te slapen.
Layla is gewend aan de bench, en het is voor haar belangrijk dat deze ook juist gebruikt word.
Layla is niet gewend aan kinderen in huis, vanwege haar onzekere karakter plaatsen we haar niet bij jonge kinderen. Layla kan niet met katten.


Puppytekst: Onze mooie Layla is samen met haar broers en zussen zoals zovele gedumpt in het land van herkomst een doosje aan het hek van de Shelter toen ze nog heel klein waren.
Daarna opgegroeid in een liefdevolle foster gezin opgegroeid en zijn ze gewend aan mensen, katten en kinderen.
Het zijn heerlijke sociale hondjes, volgens het type bulgaarse herder zoals wij zo vaak naar Nederland halen.
Het zijn super leuke familie honden, die slim, zachtaardig, lief en trainbaar zijn. ( te vergelijken met een retriever )
Het zijn hondjes die in elk gezin passen die een vrolijke gezellige pup zoeken waar ze lekker mee kunnen wandelen en knuffelen.

Layla is de lichtste pup van haar nest met een super zachtaardig karakter. Ze is vrij rustig en dol op knuffelen met zowel volwassen als kinderen, e woont in haar opvanggezin met een kindje.
Ze kan goed overweg met andere honden en is dol op spelen met haar speeltjes en nestgenoten.
Ze kan prima loslopen op veilige plekken en s laapt s nachts met haar zusje in de bench al door.

Deze beauty is op 21 Juli aangekomen in haar opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Layla (voorheen Leila)
Geslacht teef
Leeftijd 03-03-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Nee
Katten? Nee
Honden? Onbekend
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 21/07/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 07/10/2023
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam Beatles-nest T8 2017

Voor Layla zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Layla zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.