Onze prachtige en lieve Lady had baasjes in het land van herkomst, tot die besloten dat ze haar niet meer wilde en daarom werd zij als oud vuil naar het dodenstation gebracht waar ze samen met Greta en Lady het hart veroverde van 1 van de vrijwilligers van onze stichting in Bulgarije die daar soms komen helpen.

Ze zijn met zijn 3en naar de shelter van Animal Rescue Sofia in Bulgarije over gebracht en verdienen zo om een liefdevolle leven te hebben

Onze prachtige Lady is sinds kort in Nederland en zoekt naar een thuis met tuin, het liefst samen met haar grote vriendin Ronda.

Onze prachtige Lady is niet alleen ontzettend mooi, ze heeft ook een hart van goud.
Ze is ontzettend open en sociaal naar mensen en kinderen, iedereen die ze tegen komt begroet ze enthousiast.
Ze is een vrolijke en energieke hond die wandelen helemaal geweldig vind en vooral voor je voeten lopen tijdens het wandelen is haar grote hobby. Lady is ontzettend gek op Ronda, ze zoekt haar altijd op, samen spelen, slapen en wandelen vinden ze geweldig, daarom willen wij het liefst ze samen plaatsen omdat deze 2 prachtige dames zo aan elkaar gehecht zijn.

Ze zoeken wel een baasje met enige ervaring met actieve en zelfstandige honden, ze kunnen prima paar uur per dag alleen thuis zijn.

Deze prachtige dame is op 27 oktober aangekomen in haar opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

Naam Lady
Geslacht teef
Leeftijd 01-03-2016
Gesteriliseerd ja
Grootte Kleine middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Nee
Woningtype Geen voorkeur
Bijzonderheden? Moet samen met Ronda
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 27/10/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 13/12/2018
Type hond Kruising
Moet samen met Ronda

Voor Lady zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Lady zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.