Onze prachtige Ladonna is samen met haar broertjes en zusje in juni 2017 geboren in een loods in Bulgarije. Omdat de eigenaar van de loods mama Lilly en haar pasgeboren kindjes niet wilde hebben, besloot één van werknemers de hulp in te roepen van onze Nadia die aan hoofd staat van Animal Resue Sofia. Lilly en haar puppys zijn toen liefdevol bij Nadia opgenomen en dus direct goed gesocialiseerd.

Omdat mama Lilly maar ongeveer 10 kilo woog verwachten we dat haar pups zullen opgroeien tot klein / kleine middelmaat hondjes. Ladonna is nu ca. 35 cm hoog.

Deze lieverd is op 2 november aangekomen in haar opvanggezin in Nederland. Zij is vrijwel direct geadopteerd. Helaas blijkt nu dat zij niet de goede match zijn en willen ze voor Ladonna graag een plek vinden die wel passend is.

Ladonna is een gevoelig hondje die een positieve benadering nodig heeft. Met de juiste positieve begeleiding en beloning is ze goed leerbaar en een lieverd.
Ladonna is wel net als elke pup nog goed te trainen in nieuwe dingen.

Ladonna is dol op vrouwen en hecht zich daar heel snel aan, ook met wat oudere kinderen die rustig zijn en niet de hele dag willen knuffelen kan zij het prima vinden. Ze volgt je het liefst overal heen, ligt altijd aan je voeten en heerlijk bij je op de bank en komt altijd nieuwsgierig kijken wat je aan het doen bent.
Sommige mannen vind zij spannend en dat kost tijd om aan te wennen voor haar, je merkt echt dat het een vrouwen gericht hondje is.
Buiten wandelen vind ze geweldig, ook los lopen kan zij met wat begeleiding voor de nieuwe spannende dingen prima.
Ze vind een andere hond in huis geweldig om mee te spelen.

Het is geen hondje die zich snel aan meerdere mensen snel zal gaan hechten, maar voor haar eigen bazin/gezin is zij een geweldig hondje.

Ladonna is gewend aan reizen in bus en trein. Ze loopt al netjes aan de lijn en is zindelijk.

Deze lieverd komt Ca. 2 november aan in haar opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Ladonna
Geslacht teef
Leeftijd 01-06-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 01/11/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 16/01/2018
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam Lily's L-nest T13 2017

Voor Ladonna zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Ladonna zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.