Onze prachtige Ladarius is samen met zijn broertje en zusjes geboren in een loods. Omdat de eigenaar van de loods mama Lilly en haar pasgeboren kindjes wilde doodschieten, besloot een van werknemers de hulp in te roepen van onze Nadia die aan hoofd staat van Animal Resue Sofia.
Nadia zou Nadia niet zijn als zij mama Lilly en haar puppies ondanks dat er eigenlijk geen plaats was, toch liefdevol opnam.

Ladarius is een zeer zachtaardige lieve pup die goed met andere hond kan en knuffelen erg fijn vind. Hij is speels en vind kinderen erg leuk. Zodra er kinderen binnen komen zie je hem helemaal opleven en vooraan staan voor aandacht.

Mama Lilly heeft inmiddels een goed thuis gevonden in het land van herkomst. Alhoewel mama maar ongeveer 10 kilo woog, verwachten we dat haar pups zullen opgroeien tot ( kleine ) middelmaat hondjes en zoals elke pup zal Ladarius ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Deze lieverd is op 2 november aangekomen in zijn opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Ladarius
Geslacht reu
Leeftijd 01-06-2017
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 01/11/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 12/11/2017
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam Lily's L-nest T13 2017

Voor Ladarius zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Ladarius zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.