Kody komt uit een nest van 7. Hij is samen met zijn zusjes gevonden, achtergelaten in een maisveld. Ze waren nog maar pasgeboren op dat moment. Een fantastisch stel heeft hen opgevangen, tot ze oud genoeg waren om naar het ARS asiel te gaan zodat ze naar Nederland konden reizen.
In hun foster gezin hebben zij al geleerd om te gaan met mensen en andere honden. Ook kunnen zij al een beetje aan de lijn lopen. Maar, zoals iedere pup, zal ook Kody nog veel moeten leren.

Kody is een ontzettend schattige vrolijke pup. Hij is lief en hartstikke sociaal naar mensen. Hij vind het heerlijk om bij je te komen knuffelen, en krijgt graag aandacht. Ook met andere honden is hij heel leuk, echt een super leuk hondje voor mensen met kinderen die gewoon een vrolijke schat willen.

Kody is een (kruising) Bulgaarse herder en die hebben een karakter die te vergelijken is met die van een retriever en worden tegenwoordig veel gebruikt als therapiehond.
Dit mede door hun zachtaardige karakter en hun leergierigheid.

Kody is op 14-06-2019 aangekomen in zijn gastgezin in Nederland, en is daar direct te bezoeken,. Dit omdat wij een snelle plaatsing beter vinden voor de hond, in verband met gewenning.

Naam Kody
Geslacht reu
Leeftijd 01-02-2019
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 15/06/2019
Status geplaatst
Geplaatst op 15/06/2019
Type hond Kruising Berghond / Bulgaarse Herder
Nestnaam Nest 1 T8 2019

Voor Kody zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Kody zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.