Onze lieve Kensi is een pracht van een meid met haar bijzondere vacht. Een topper die op zoek is naar een liefdevol gezin dat haar neemt zoals ze is.

Kensi houdt van wandelen en spelen, maar het meeste houdt ze van knuffelen. Het is in huis een heel makkelijke, goed luisterende hond die zich goed aanpast mits je haar duidelijkheid geeft en voldoende rust zoals elke hond nodig heeft. Ze kan prima met katten en honden overweg na gewenning, in huis sloopt ze niet. Ze is gewend om ‘s-nachts en als ze alleen thuis moet blijven in de bench te verblijven. Dit doet ze allemaal prima.

Waarom wordt zij voor herplaatsing aangeboden denk je nu?

Kensi heeft in haar verleden iets meegemaakt waardoor ze nieuwe situaties spannend vindt. Hier heeft zij met name last van in drukke situaties en bij ontmoetingen met mensen die ze nog niet kent. Wij zoeken daarom voor Kensi een plek waar mensen haar de tijd geven om vertrouwen op te bouwen. Kensi heeft mensen nodig die dit op een zachtaardige doch consequente manier doen met rust en positieve begeleiding.

Mensen moeten over goede dosis humor beschikken, want Kensi is een grappige tuttebel, die ook wel koppig kan zijn.

Een wat rustige omgeving met een tuin en met een andere hondenvriend zou fantastisch zijn.

Op dit moment doet Kensi mee aan een trainingsprogramma waar elke dag met andere mensen met haar word getraind, gewandeld, getraind met behendigheid en ze draait met haar fijne karakter ook in het vrijwilligers programma mee en nu na 5 weken is zij zo ver dat ze prima geplaatst kan worden bij de juiste baas die haar de sturing en vertrouwen geeft waarbij ze de geweldig hond kan zijn die ze is. Vanzelfsprekend word er goed gekeken naar de juiste match en een goede begeleiding aangeboden.

Ze kan prima ook met bv King of 1 van onze andere samen geadopteerd worden.

Wie geeft deze lieve schat een kans. Ze verdient het zo om een fijn thuis te hebben waar ze heerlijk vertroetelt wordt en waar ze lekker buiten kan rennen en spelen!

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Kensi (Pursy)
Geslacht teef
Leeftijd 10-01-2015
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja, kinderen vanaf 12
Katten? Ja
Honden? Ja
Woningtype Voorkeur voor een tuin/boerderij met goede omheining
Bijzonderheden? Wij plaatsen haar bij voorkeur met een andere hond in een rustige omgeving qua wisselend bezoek ( zij is het maatje van Reni )
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 08/05/2015
Status geplaatst
Geplaatst op 31/05/2018
Type hond Kruising
Nestnaam Nest 3 T5 2015
Wij plaatsen haar bij voorkeur met een andere hond in een rustige omgeving qua wisselend bezoek ( zij is het maatje van Reni )

Voor Kensi zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Kensi zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.