Kaya is een super aanhankelijke en vrolijke dame. Ze is dol op andere honden, knuffelen en wandelen. Ze kan prima los lopen, is graag in het bos en op het strand en is gewend naast de fiets te lopen. Ze is dol op apporteren, zwemmen en een mega slimme knuffelkont. Alhoewel ze een heerlijke blije hond is en zeer mens gericht heeft ze ook haar onzekere kant. Ze is geadopteerd toen ze nog heel jong was en is altijd een beetje onzeker geweest, maar vond iedereen na even wennen erg leuk zeker als er voer bij te pas kwam of wandelen. Helaas in haar gezin is dat niet begeleid en werd visite aangeblaft.

Nu in haar opvang gezin doet ze het prima na wat gewenning, met kinderen, mannen en vrouwen, maar nog steeds kan ze het soms spannend vinden als er nieuwe mensen op visite komen, zeker met mannen en oudere kinderen is ze soms even onzeker en uit zich dat in geblaf. Ze kan prima in de bench als er visite is en gaat dan rustig liggen.

Met een andere vrolijke stabiele hond is haar gedrag een stuk beter, in het gezin word er hard mee getraind, want Kaya is super sociaal en vrolijk en wil eigenlijk niets lievers dan gewoon met iedereen spelen en knuffelen, maar ze is totaal verkeerd daarin gestuurd. Buiten het huis zijn mensen totaal geen probleem.

Kaya kan prima een tijdje alleen zijn na gewenning.

Ze is al gesteriliseerd.

Naam Kaya
Geslacht teef
Leeftijd 01-04-2015
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Onbekend
Honden? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 04/09/2015
Status geplaatst
Geplaatst op 10/10/2015
Type hond Kruising
Nestnaam K-nest T14 2015

Voor Kaya zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Kaya zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.