Kancho liep samen met Zlatina en de 2 meiden op straat in een dorpje in Bulgarije. Verschillende keren werden er oproepen neer gezet of iemand ze kon helpen.
Na een tijdje kon hun redder Svetlio het niet meer aangezien en is hij ze gaan halen en heeft de 4 in huis genomen tot ze naar ons toe zijn gekomen in Nederland.

Kancho, is hij de papa van de 2 pups? Een pup van Zlatina uit een eerder nest? We moeten zeggen we weten het echt niet.
We weten wel dat het een super gehecht gezinnetje is, die zindelijk zijn, braaf zijn in huis, niets slopen en het echt geweldig vinden om heerlijk buiten te spelen en rennen in een omheinde tuin.

Kancho is een lieverd die nog wat bescheiden is naar mensen, maar hij is ontzettend lief, hij kan goed met andere honden overweg, maar heeft duidelijk een voorkeur voor teven.
Lopen aan de lijn doet hij prima, al vind hij het nog wel wat spannend om de lijn zelf om te krijgen, logisch als je altijd los heb gelopen toch?
Wandelen bij water, in het bos en op afgelegen stukken vind hij geweldig, je ziet hem genieten.
Hij moet echt nog wel wat dingen leren, maar samen met zijn gezin of een andere hond zou hij het vast goed doen.

Alleen zijn is op dit moment met de andere 3 totaal geen probleem, hij ligt dan heerlijk in de open bench of in de mand waar hij uitzicht heeft naar buiten.

Kancho is op 22-06-2019 aangekomen in het gastgezin in Nederland, en is daar direct te bezoeken,. Dit omdat wij een snelle plaatsing beter vinden voor de hond, in verband met gewenning.

Naam Kancho
Geslacht reu
Leeftijd 20-05-2017
Gecastreerd ja
Grootte Kleine Middelmaat/kortpoot
Goed met kinderen? Ja
Katten? Onbekend
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 22/06/2019
Status geplaatst
Geplaatst op 22/06/2019
Type hond Kruising
Nestnaam Nadia's Family T8 2019

Voor Kancho zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Kancho zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.