Josie en haar broer Leo komen helaas bij ons terug. Hun baasjes hebben het houden van een onzekere hond erg onderschat, en nu zij aan kinderen willen beginnen is er geen plaats meer voor dit prachtige duo.
Josie en Leo zijn in het verleden al herplaatst, omdat hun baasje overleden is. Zij zijn hier zeer van onder de indruk geweest, en hebben veel tijd nodig om te wennen in een nieuw thuis.
Josie en Leo zijn fantastische honden die beide veel liefde te geven hebben, als je bereid bent om in ze te investeren. Wel hebben beide honden een duidelijke voorkeur voor een vrouwlijke baas.
Beide kunnen goed met andere honden opschieten. Hoe zij met katten samen gaan is onbekend, met kippen kunnen zij echter wel verrassend goed samen leven. Zij zijn dit in hun huidige huis gewend geraakt.
Beide honden kunnen netjes aan de lijn lopen, al vind met name Josie sommige dingen wel erg spannend, en kan dan soms ook uitvallen. Zij zal geen schade maken, maar zich zo opstellen om de andere partij op afstand te houden.

We zoeken voor dit fantastische duo een fijn, stabiel thuis waar zij nooit meer weg hoeven. We zullen uiteraard begeleiding aanbieden waar nodig, en zeker in de begin periode contact onderhouden over hoe het verloopt. Met (hulp) vragen kan je altijd bij ons en onze gedragstrainer terecht.

NaamJosie (voorheen Venera/Venus)
Geslachtteef
Leeftijd14-08-2016
Gesteriliseerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Nee
Katten?Onbekend
Honden?Ja
WoningtypeTuin noodzakelijk
Bijzonderheden?Voorkeur voor een rustige omgeving
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds18/03/2017
StatusNiet plaatsbaar
Geplaatst op22/04/2020
Type hondBulgaarse herder
NestnaamPlaneten nest 2017
Voorkeur voor een rustige omgeving

Voor Josie zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Josie zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.