Lieve Imora is een prachtige dame die op zoek is naar een baasje die begrip heeft hoe ze staat in het leven. Toen zij aankwam in Nederland vond zij alles maar vreemd en moeilijk, ookal was ze maar een pup. Ze is geen typische gezinshond die graag bij je ligt, want ze vind mensen en de wereld gewoon nog een ‘bijzonder’ iets. De afgelopen jaren heeft zij geleefd bij haar opvang gezin in huis en loopt ze daar in een wisselende roedel prima mee zowel binnen als buiten, ze is mega speels met onze honden en kan soms echt ontzettend vrolijk en blij doen tegen mensen die ze kent.

Imora is sinds kort net als haar broer aan een speciale training bezig waarbij zij leert goed aan de lijn te lopen, hoe moeilijk ze dit ook vond, inmiddels kan zij overal mee heen aan de lijn. Ze loopt nog steeds dubbel gelijnd en vind dingen soms nog spannend, maar ze vind het wandelen eigenlijk heel erg leuk. In haar training leert zij meegaan met de auto, naar de stad, cafe, bos etc te gaan waardoor haar wereld steeds groter word, je ziet haar duidelijk groeien en genieten en ze verdiend een baasje die daar mee verder gaat.

In huis heeft ze haar eigen bench, dat echt haar veilige plekje is, in voor haar spannende situaties kan zij soms aanslaan zowel binnen als buiten, als zij erg onzeker is vlucht zij altijd naar haar veilige plekje in de bench. Imora is op zoek naar mensen die al 1 of meerdere honden hebben met een tuin, die samen met Imora verder de wereld wil gaan ontdekken. Filmpjes beschikbaar.

Naam Imora
Geslacht teef
Leeftijd 24-12-2014
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Nee
Katten? Onbekend
Honden? Ja
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 16/07/2015
Status geplaatst
Geplaatst op 02/08/2022
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam I-pups 2015

Voor Imora zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Imora zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.