Onze prachtige Igor zit al te lang bij ons in de opvang. Igor is een onzekere hond met een verleden, die op bepaalde vlakken sturing nodig heeft. Met een baas die hem hierin de tijd gunt, hem vertrouwen geeft en samen gezellig de wereld wil ontdekken, weten wij zeker dat Igor zich op zijn gemak gaat voelen. Bij de juiste persoon zal hij laten zien wat voor een prachthond hij is.
Igor is geweldig met andere honden. Hij woont momenteel samen met andere honden en is zeer sociaal naar die andere honden toe en kan heerlijk spelen in de roedel. Hij is een rustige onopvallende hond die in een roedel of met andere hond helemaal op zijn plek is. Met mensen (groot of klein) heeft Igor niet veel. Hij vertoont geen ongewenst gedrag, blaft af en toe wel aan het hek door zijn onzekerheid, maar negeert mensen volledig. Hij is dus betrouwbaar naar mensen toe en zal zeker trouw zijn aan het baasje. Hij kan prima in de auto, leert wennen aan de trein, kan mee naar de stad of park en is ook zeker op zijn gemak op drukkere plekken.

Luisteren doet Igor goed. Igor is sinds kort aan een training bezig waar hij leert goed aan de lijn te lopen. Hij vindt wandelen echt geweldig en loopt simpel een uur met je mee. Dus een baasje die met hem dingen wilt ondernemen en hem wilt trainen zal hier zeker veel plezier aan beleven. Igor kent al diverse commando’s maar is zeker leergierig genoeg om er nog meer onder de knie te krijgen.

Wij plaatsen Igor het liefst bij een persoon of personen die al een hond hebben en een maatje zoeken voor de al aanwezig hond(en). Igor is geen knuffelbeer, dus waar we naar zoeken is iemand die het fijn vind om regelmatig een wandeling te maken maar die het prettig vindt om er een rustige hond bij te hebben die super gaat met andere honden.


NaamIgor
Geslachtreu
Leeftijd24-12-2014
Gecastreerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Ja
Katten?Onbekend
Honden?Ja
WoningtypeVoorkeur voor een tuin
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds22/06/2015
Statusbeschikbaar
Type hondBulgaarse herder
NestnaamI-pups 2015

Voor Igor zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Igor zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.