Onze lieve Hope is opzoek naar een super geweldig gezin.
Hope is een geweldig hondje dat het super in haar opvanggezin doet.
Hope is een sociaal hondje die dol is op kinderen en daar echt ontzettend lief mee is en zowel hele kleine kinderen als wat oudere want ze is kindjes vanaf 0 jaar gewend.

Ze is gek op spelen met andere honden buiten en binnen maar kan prima als enige hond.
Hope slaapt s nachts braaf door los in huis en is dan ook zindelijk, ook overdag geeft zij netjes aan om ong de 3a 4 uur dat zij even eruit moet en ze is dan ook dol op wandelen en ze loopt perfect mee aan de riem en kan ook al voorzichtig loslopen

Hope zoekt bij voorkeur een thuis waar een tuin is al verblijft ze nu op een flat.
Na wat gewenning kan Hope heel goed leren om alleen thuis te zijn aangezien ze nu netjes al 4 uur alleen thuis kan zijn maar wij zoeken mensen die veel tijd en aandacht voor haar hebben en niet te veel werken.

Hope is dol op kluifjes, speeltjes en heel veel knuffels en kan zichzelf daar prima mee vermaken en ze is erg slim en leert snel.

Hope kan prima als enige hond geplaatst en met een andere hond samen is zij drukker en wil graag spelen en daagt ze dan ook echt blaffend uit om te spelen. Dit is in het opvanggezin geen probleem maar wel iets waar rekening mee moet worden gehouden. Als enige hond is ze heel rustig en gericht op de mensen,

Deze kanjer is in haar opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning, er is filmpje beschikbaar van haar.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Hope (voorheen Venus)
Geslacht teef
Leeftijd 28-01-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 26/05/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 01/07/2017
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam Shakespeare nest 2017

Voor Hope zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Hope zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.