Heart is in Bulgarije zoals zovelen afgezet, zonder verleden, zonder toekomst…

Ze groeide op in een pleeggezin tot er plek haar was in het puppy shelter van A.R.S waar ze verblijven tot dat zij mag reizen naar Nederland.

Daar heeft zij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen haar alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen.
Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft ze ook de hele dag speelse soort genoten om haar heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat deze prachtige pup een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en zij klaar is voor een liefdevol adoptiegezin waar zij mag gaan wonen.

Heart is een vrolijke, enthousiaste, maar vooral ook knuffelige pup die dol is op mensen en kinderen. Ze is echt een schatje die leuk is voor elk gezin die gewoon een lieve pup zoeken.

Heart is een (kruising) Bulgaarse herder en die hebben een karakter van een retriever en worden tegenwoordig veel gebruikt als therapiehond. Dit mede door hun zachtaardige karakter en hun leergierigheid.

Zoals elke pup zal Heart ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Deze lieverd is op 14 Juli aangekomen in haar opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

NaamHeart
Geslachtteef
Leeftijd01-03-2018
Gesteriliseerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Ja
Katten?Ja
WoningtypeGeen voorkeur
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds14/07/2018
Statusgeplaatst
Geplaatst op21/07/2018
Type hondBulgaarse herder

Voor Heart zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Heart zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.