Warning: implode(): Invalid arguments passed in /www/wp-content/themes/enfold-child/single-honden.php on line 35

Onze prachtige Havi is samen met zijn zusjes en hun moeder gevonden op straat, heel jong want ze hadden hun oogjes nog niet eens open. En deze gaan normaal rond een dag of 10 open bij pups.

Zij hadden dus het geluk op te mogen groeien bij een liefdevol opvanggezin in het land van herkomst in een huis met een tuin. Daar leefden ze samen met andere dieren en met kinderen.
Ze zijn enkele weken voor vertrek richting puppy gedeelte gegaan van het shelter van Animal rescue Sofia om naar Nederland te mogen reizen.

Mama Gina is inmiddels geadopteerd en omdat zij een middelmaatje is, verwachten we dat de pups ook middelmaat hondjes zullen worden. Havi is een prachtige pup die goed met honden kan, gewend is aan kinderen en lekker speels en actief buiten.

Het zijn heerlijke sociale hondjes, volgens het type Bulgaarse herder zoals wij zo vaak naar Nederland halen, super leuke familie honden, die slim, zachtaardig, lief en trainbaar zijn. (te vergelijken met een retriever) maar zoals elke pup zal Havi ook nog het nodige moeten gaan leren.

Deze lieverd is op 2 november aangekomen in zijn opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

NaamHavi
Geslachtteef
Leeftijd21-06-2017
Gesteriliseerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Ja
Katten?Ja
WoningtypeGeen voorkeur
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds01/11/2017
Statusgeplaatst
Geplaatst op09/11/2017
Type hondBulgaarse herder
NestnaamGina's nest 2017

Voor Havi zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Havi zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.